Menu
Your Cart

Opplevelser og aktiviteter i BalatonSe alt du kan gjøre i Balaton, både gratis og tjenester du kan bli med på. Rundt Balatonsjøen kan du oppleve parker, markeder og attraksjoner uten at det koster skjorta. Se alle reisetipsene i vår store reiseguide for opplevelser og aktiviteter i Balaton!

balatonguide 0 119
For de som ønsker en aktiv ferie eller opphold er Balaton en perfekt destinasjon! Her kan man gjøre et bredt utvalg av sportsaktiviteter!
balatonguide 0 85
Siofok er Balaton’s partyby nr. 1. Den er som et fluepapir for ungdommer på jakt etter fest og moro, med masser av diskoteker og klubber, og med konsertstedet The Beach House som det største trekkplasteret med de største artistnavn.
balatonguide 0 85
Bli med på Balaton.no's egen gourmet- og gastrotur Balaton rundt.
balatonguide 0 81
Vil du ta med deg hjem noen souvenir, noen spesielt ungarsk og for Balaton regionen? Her gir vi noen tips om hvor du kan kjøpe dem!
balatonguide 0 74
Besøk Balaton bobpark, som ligger i naturskjønne omgivelser i Balatonfüzfö, på den nordlige delen av Balatonsjøen!
balatonguide 0 70
Balaton området byr også på muligheter for de som synes at hester er ålrighte dyr. Her har både nybegynnere og proffe gode muligheter for å få ønskene sine oppfylt.
balatonguide 0 66
Om du besøker Balaton kan det være greit med litt nyttig informasjon og kontakt informasjon til lokale servicetilbydere.
balatonguide 0 60
Det er mange muligheter hvis du vil sykle i Balatonområdet.
balatonguide 0 57
Hvis du er på jakt etter noe spesielt rundt Balaton-sjøen, vil vi gjerne nevne noen unike steder, hvor du kan oppleve særegen kultur og produksjon.
balatonguide 0 53
Kontakt Balaton.no via mail, telefon eller telefaks!
balatonguide 0 52
Lurer du på hvem som står bak Balaton.no? I denne korte introduksjonen kan du lese om teamet som bistår ferierende nordmenn (- og skandinaver) daglig, med både gode tips om Balaton og Ungarn forøvrig!
balatonguide 0 50
Hvorfor ikke ta med deg lokalt produsert mat og drikke hjem til Norge.
balatonguide 0 50
Alle de små byene rundt Balaton har et stort og spennende utvalg av kunsthåndverk og tradisjonelle, håndlagde ting for deg som vil shoppe!
balatonguide 0 47
Her kommer noen kjappe fakta om det ungarske havet, Balaton.
Viser 1 til 14 av 14 (1 Sider)
Vi ønsker å gi deg en unik opplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Noen av disse er nødvendige for at siden vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av cookies og pixels.
Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg